ViaszBaba - SzínészNŐt szerettem

Nyílt Levél a Színésznőnek & a színházi szakmának


 Fenyegetnek, tiltanak, zaklatnak, NEM hagyom! 

Nyílt Levél a Színésznőnek & a színházi szakmának!

( Megkérek mindenkit, hogy akit érdekel ez a világ – vagy a könyv, olvasson tovább, de aki csak irigy és megalapozatlan vádakat borít rám, hagyja el az oldalt. Ha nem érdekli, mit keres itt?! Minden kritikát szívesen fogadok, amennyiben az illető elolvasta a könyvet, és tisztán látja majd az egész történetet. Köszönöm. Ja és még valami. Egyetlen fillért sem látok majd ebből a könyvből! Örülök, ha tartozás nélkül megúszom…)

Több, mint 5000 olvasó kereste fel a blogomat múlt héten (www.viaszbaba.blogspot.hu), immár ez 10.000 körül van, de bizonyos színházi vezetőknek, illetve a Színésznő “családtagjainak” nem tetszett, így beindult a hullám; zaklatnak, fenyegetnek, a mindössze három hónapja indult és már 4000 követővel rendelkező oldalamat magyarázat nélkül elvették…

A ViaszBaba-SzínészNŐt szerettem című könyvem ősszel megjelenik, és vele én magam is vállalom a nyilvánosságot. Fiatal, határozott, sokat látott lányként állok ki mindenki elé, hogy elmondjam, mi is zajlik a függöny mögött, és személy szerint velem mit tett a főszereplő Színésznő és “családja”. Mindenki fél, minden a hatalomról, a sunnyogásról, a havermutyiról szól, de ahogy az egyik korábbi szerkesztőm mondta; ” ha nincs mit vesztened, ezekről igenis beszélned kell.” Nincs mit vesztenem, most már a színház nagyon távol áll tőlem, úgyhogy beszélek.

Értetek – akik rettegve olvassátok egy próbaszünetben ezt a posztot is…

Elmesélem hát a saját történetemet. A nyolc évig tartó szerelmem a Színésznővel az Ő kirakatházasságának és kirakatgyerekének tökéletes befejezése volt, és a Viaszbabában elolvasható bárki számára, de azóta sokkal mocskosabb, sokkal kegyetlenebb valósággal kerültem szembe, ami MOST tartozik a közönségre és MOST kell róla beszélni.

A Színésznő a saját csapdájába esik. Amilyen színjátékot a rendőrségi kabaré-előadásaiban csinál, országunk színházi tükre – mindent meg fogok írni, minden egyes lépését – nevessetek, sírjatok, ez a mai magyar valóság a misztikus függönyötök mögött…
KHKrencsey Hella - ViaszBaba - SzínészNŐT szerettem

 Hamarosan a könyvesboltokban!

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!